Nález mŕtvoly nezistenej totožnosti. Dobodané telo muža našli dnes ráno vo vchode bytového domu

27.07.2008 Celý región

Nález mŕtvoly nezistenej totožnosti: V sobotu 26. 7. 2008 oznámil prešovským policajtom 48 ročný Prešovčan, že o 16. 15 hod toho istého dňa v trávnatom poraste na Ul. Mirka Nešpora pri garážach, našiel telo človeka v ...
Policajti preverením na mieste zistili , že v trávnatom poraste pred oplotením areálu ihriska Základnej školy na Ul. Mirka Nešpora asi 40 metrov od poslednej garáže došlo k úmrtiu muža nezistenej totožnosti. Ohliadajúci lekár RZP aj súdny znalec sa nevedeli vyjadriť na mieste k príčine, ani k predpokladanému času smrti a doporučili súdno - znaleckú pitvu. Vzhľadom na veľmi daždivé počasie v ostatných dňoch, telo sa rozkladá ináč ako za normálnych okolností. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin usmrtenia.

Poprad 27. júla (TASR) - Dobodané telo staršieho muža našli dnes ráno vo vchode bytového domu na Ulici gen. Svobodu v Poprade.
\"Muž ležal v kaluži krvi vo vstupných priestoroch bytovky. Mŕtvy má podľa predbežných zistení tri až štyri bodné rany v oblasti brucha a podrezaný krk. Podrobnosti vyšetrujú na mieste popradskí policajti, \" informovala TASR tlačová hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová.
 

Vyberte región